Google Ads Advertising

Google Ads - The Basics

Wil jij ook graag adverteren op Google maar heb je geen idee hoe? Tijdens deze webinar nemen wij jou mee in het systeem en laten wij je zien hoe jij jouw eerste advertenties live kan zetten!

3 Belangrijkste redenen om te adverteren via Google Ads

Hoe vaak zoek jij iets op via Google op een dag? Dit doet elke Nederlander die opzoek is naar een dienst of product. Zorg ervoor dat jij er ook bij staat!

Extreem Relevant

Iedereen die Google als zoekmachine gebruikt laat direct weten waar hij of zei naar op zoek is. Hierdoor kan jij jouw advertenties enkel laten zien aan mensen die jouw producten willen kopen!

Snel Live

Google Ads advertenties zijn allemaal op basis van tekst. Dit betekent dat jij geen afbeeldingen & designers nodig hebt om mooi advertenties te maken. Hierdoor heb jij jouw eerste campagne binnen 30 minuten live staan!

Hoge Conversie

Google is hèt kanaal als conversies wilt binnen halen. Iedereen die op Google naar producten of diensten zoekt is al ver in de customer journey en zal dus snel overgaan op een aankoop. Het perfect moment voor jouw advertentie!

Hoe we starten

We starten altijd met een (online) meeting waarin we jou advertentiedoelen doorspreken en kijken naar jouw organisatie

De eerste (online) meeting is geheel vrijblijvend. We geven maat advies over jouw situatie gebaseerd op wat jij in de toekomst wil bereiken. We bepalen een pad om jou doelen te behalen en kijken naar de mogelijkheden die jouw budget biedt.

Laat je bedrijf groeien!

Voor elk budget hebben wij een passend plan! Ons doel, zoveel mogelijk zzp’ers, mkb’ers en ondernemers helpen met hun transitie naar online!

Google Ads | Diensten

Starten

Nog niet actief op Google? Geen probleem, wij helpen je op weg!

Verbeteren

Heb je al campagnes lopen en wil je er meer uithalen? Wij kijken graag met je mee om meer uit het kanaal te halen!

Strategie

Online adverteren is meer dan 1 kanaal. Wij denken graag met je mee over hoe jij online het beste resultaat kan halen.

Tijdelijk speciaal voor jou!

4 Cruciale Tips om meer uit jouw Google Ads campagnes te halen

Download jouw whitepaper